VRNJAČKO VRELO D.O.O. - Voda

Osnovna delatnost preduzeća je flaširanje mineralne vode sa niskim sadržajem rastvorivih mineralnih materija pod nazivom “VRNJACKO VRELO”, sa vlastitog izvorišta MV-1, kapaciteta 4.2 lit/ s, pakovane u PET ambalažu od 0,5, 1,5, 6l, 8l, 10l i 15 litara.

Činjenica da se izvorište nalazi na području Vrnjačke Banje, smeštene na šumovitim padinama planine Goč, poznatoj po izvorima toplih i hladnih voda lekovitog dejstva, govori u prilog kvalitetu vode „ Vrnjačko Vrelo“.

O vodi Vrnjačko Vrelo

Voda Vrnjačko Vrelo

Hemijski sastav

Vrnjačko vrelo spada u kategoriju slabo mineralnih ili oligomineralnih voda. Izuzetan hemijski sastav, tj. skladno raspoređen odnos sastavnih elemenata i minerala korisnih za ljudsko zdravlje preporučuju ovu vodu osobama svih uzrasta.

Voda Vrnjačko Vrelo

Zdravlje

Povoljna koncentracija magnezijuma ima blagotvorno dejstvo na varenje, zaštitu krvnih sudova i smanjenje reakcija organizma na izazivače stresa. Mala mineralizacija, ispod 200 mg/l, kao i mali sadržaj hidrokarbonata, omogućavaju svakodnevno konzumiranje ove vode bez ikakvih ograničenja.

Voda Vrnjačko Vrelo

Eksploatacija

Kao poseban kvalitet treba istaći i prirodnu filtraciju, koju omogućava specifična struktura zemljišta kroz koju prolazi. Eksploatacija se obavlja sa dubine od 174 m, a flaširanje se vrši na samom izvoru, bez ikakvih dodataka ili dodatne filtracije.

Vrnjačko Vrelo

Položaj

Naša kompanija se nalazi u Novom Selu, u neposrednoj blizini magistralnog i železničkog pravca Kraljevo-Kruševac, 3 km udaljeno od poznatog turističkog centra Vrnjačke Banje i 200 km od Beograda.

Izvorište se nalazi na području Vrnjačke Banje, smeštene na šumovitim padinama planine Goč.

Pozovite nas

036 632 111